Onze producten

We are always REinventing hair. Dit is onze missie. Elke dag overal. We doen het samen. Met een echte passie voor haar. Met innovatie diep geworteld in onze DNA, hebben we in de afgelopen 120 jaar, telkens haar opnieuw uitgevonden; met meer dan 7.600 patenten - elk een ware mijlpaal in haarverzorging - is het bedrijf nu een van de drie beste professionele haarverzorgingsmerken ter wereld, met een kappersgemeenschap die zich over de hele wereld uitstrekt! Het creëren van professionele partnerships vormt de kern van wat we doen, het is onze filosofie en ons verschilpunt. We co-creëren met de kapper, zodat de kapper de nieuwste producten en relevante diensten op de markt kan brengen vóór iemand anders dat doet; de klant echt centraal stellen in ons bedrijf.
OSiS+ is de ultieme look-based assortiment, bestaande uit nieuwe heroes en iconische producten met unieke, kneedbare texturen. De OSiS+ Crew, samen met Gastartiest Mikey Henger, is een groep van inspirerende en progressieve talenten die door Schwarzkopf Professional verenigd werden. Ervaar de urban lifestyle interpretatie van gerichte haartrends en eindeloze styling opportuniteiten. Haal inspiratie uit hun authentieke creativiteit.
Creëer met Osis+ Session Label grenzeloos in model blijvend haar. met de haarsprays en gewichtloze glans en matterende producten is precieze modellering van het haar gegarandeerd. Laat de nieuwste trends zien met deze premium styling producten.
Bonacure van Schwarzkopf Professional is de eerste, geavanceerde haarverzorgingsbehandeling verrijkt met premium skincare ingrediënten. Met #believeinconfidence in gedachte komt Schwarzkopf met op maat gemaakte haarverzorgingsservices, gepersonaliseerd voor iedere klant.
Ontwikkeld door en voor coloristen. IGORA ROYAL laat je creativiteit stromen met de tools om verbeelding werkelijkheid te laten worden met true-to-tuft kleurresultaten voor ultieme betrouwbaarheid – zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.